پاورپوینت بررسی طراحی فنی معماری,اصول نصب جزییات ساختمانی
نوشته شده توسط : safa
پاورپوینت بررسی طراحی فنی معماری,اصول نصب جزییات ساختمانی

تاریخ ایجاد 09/10/2018 12:00:00 ق.ظ    تعدادبرگ: 46 اسلاید   قیمت: 4800 تومان     تعدادمشاهده  2  


دانلود پروژه طراحی فنی معماری,اصول نصب جزییات ساختمانی
 
نصب سرويسهاي بهداشتي
 
طبقه‌بندي سرويسهاي بهداشتي
کاسه ی روشویی که روی کانتر قرار می گیرد به طور طبیعی بلندتر از روشویی است که درون کانتر نصب می شود، بنابراین این کاسه ها برای جبران باید روی کابینت هایی با ارتفاع کمتر قرار گیرند. در نهایت شما باید سینک های مختلف را (در فروشگاه یا حمام های دیگر) امتحان کنید و ارتفاعی را که برای خود مناسب و راحت می بینید کشف کنید.  روشویی، برای یک حمام دوست داشتنی یکی از نقش های اصلی را ایفا می کند.
سرويسهاي بهداشتي شامل لوازم بهداشتي و شيرآلات است:
 
الف:  لوازم بهداشتي
 
  بدنه اين لوازم از جنس چيني، فولاد و يا پلاستيك است و روي آنها با لعاب مخصوص پوشانده شده. اين لعاب بايد از جنس مقاوم در برابر نفوذ آب و رطوبت انتخاب گردد. به علاوه لعاب بايد شفاف و صاف بوده و فاقد ترك‌خوردگي، لب‌پريدگي و يا بي‌نظميهاي ديگري كه بر نماي خارجي اثر نامطلوب دارد، باشد. لبه‌هاي لوازم بهداشتي بايد صاف، عاري از ترك و برآمدگيهاي تيز باشند. برخي از لوازم مانند ظرفشويي يا فلاش تانك مي‌توانند از جنس فولاد زنگ‌نزن تهيه شده باشند كه در اين صورت به لعاب نيازي ندارند.
 
 لوازم بهداشتي كه از طرف كارفرما تحويل مي‌گردند، بايد با توجه به اصول فني و مراقبت كامل از محل تحويل بارگيري، به پاي كار حمل، پس از تخليه در محل مناسب دسته‌بندي و تا تاريخ نصب، به نحو مناسبي نگهداري شوند. لوازم بهداشتي كه پيمانكار رأساً تهيه مي‌نمايد، بايد قبل از نصب به تأييد دستگاه نظارت برسند.
 
ب:   شيرآلات مطابق مشخصات و با نظر و تأييد دستگاه نظارت انتخاب مي‌شوند
 
نصب لوازم بهداشتي
 
به طور كلي براي نصب لوازم بهداشتي، بايد نكات زير رعايت گردند:
 
  1-    لوازم بهداشتي كه لوله فاضلاب از زير به آنها متصل مي‌شود، بايد با پيچ و مهره مقاوم در برابر خوردگي به كف محكم شوند.
 
2-    اتصال خروجي فاضلاب لوازم بهداشتي كه در كف يا ديوار به شبكه فاضلاب متصل مي‌شود، بايد كاملاً آب‌بند باشد.
 
3-    اتصال لوله ورودي آب به لوازم بهداشتي بايد به نحوي باشد كه برگشت جريان اتفاق نيفتد.
 
4-    نحوه اتصال لوازم بهداشتي كه به ديوار نصب مي‌شوند، بايد چنان باشد كه وزن آنها به لوله‌ها و اتصالات داده نشوند.
 
 5-    لوازم بهداشتي بايد به نحوي نصب شوند كه تميز كردن سطوح آنها و نيز تميز كردن سطوح كف و ديوار اطرافشان به آساني ميسر باشد.
 
6-    لوازم بهداشتي بايد تراز و به موازات سطوح ديوارهاي مجاور نصب شوند.
 
لوازم ياد شده انواع گوناگون دارند كه مهمترين آنها عبارتند از:
 
الف:  توالت فرنگي
 
 فاصله بدنه ديوار كاشي شده تا مركز لوله فاضلاب توالت فرنگي بايد برابر استاندارد كارخانه سازنده بوده و در هر مورد به تأييد دستگاه نظارت برسد. براي نمونه اين فاصله براي برخي از استانداردها، 22، 30 و يا 32 سانتيمتر مي‌باشد. حداقل قطر لوله فاضلاب توالت فرنگي، 4 اينچ است.
nب:   توالت ايراني
 
 
n       فاضلاب توالت ايراني بايد برابر استاندارد كارخانه سازنده از كف تمام شده پايين‌تر باشد، اين فاصله براي يك نوع توالت برابر 28 سانتيمتر مي‌باشد. قير و گوني بايد حدود 5 سانتيمتر در داخل لوله فاضلاب قرار گيرد. حداقل قطر لوله فاضلاب توالت ايراني، 4 اينچ است. بدنه توالت بايد روي قشري از ماسه نرم قرار داده شود. بدنه توالت نبايد هيچگاه روي ملات يا بتن كه موجبات شكستن احتمالي توالت را فراهم مي‌سازد، قرار گيرد. توالت بايد به نحوي نصب شود كه آب به هيچوجه در محوطه آن جمع نشده و آبهاي احتمالي ريخته شده در محوطه كاملاً به درون آن سرازير گردد. توالت ايراني بايد از نوع تخت يا كشكولي باشد. انتهاي فاضلاب توالت ايراني، بايد تا حدي كه ميسر است در داخل لوله فاضلاب قرار گيرد. فاصله مركز لوله فاضلاب اين توالت تا ديوار حداقل 30 سانتيمتر و فاصله محور آن از ديوار مجاور يا هر مانع ديگر، نبايد از 38 سانتيمتر كمتر باشد.
 
ت:   آبريز ديواري
       چنانچه به هر علت با نصب آبريز ديواري در ساختمان موافقت شده باشد، حداقل فاصله محور طولي آن تا ديوار مجاور يا هر مانع ديگر برابر 38 سانتيمتر خواهد بود. فاصله مركز فاضلاب و شير آب آن تا كف تمام شده به ترتيب برابر 50 سانتيمتر و 2/1 متر مي‌باشد. آبريز بايد با بست به ديوار متصل گردد.
 
ث:   وان
 
       وانها معمولاً به ابعاد مختلف ساخته مي‌شوند. ابعاد دو نوع از وانهاي مورد استفاده 70×170 و 200×90 سانتيمتر است. مركز فاضلاب وان از ديوارهاي طرفين بايد لااقل 50 سانتيمتر فاصله داشته باشد. حداقل قطر فاضلاب وان، 2 اينچ مي‌باشد.
 
 وان بايد سرريز داشته باشد. ديوارهاي اطراف آن بايد تا ارتفاع بيست سانتيمتر بالاتر از لبه وان عايقكاري شوند، چنانچه وان توي كار نصب شود، بايد لبه‌ها حداقل 1 سانتيمتر داخل ديوار قرار گيرند. اگر جلوي وان ديواره داشته باشد، بايد يك سوراخ به قطر تقريبي 2 تا 3 سانتيمتر از زير وان به خارج يعني روي كف حمام تعبيه گردد تا آب ناشي از بخار آب احتمالي در زير وان با تعبيه شيب‌بندي مناسب به خارج منتقل گردد. روي عايق زير وان تا سطح فرش كف حمام با ملات ماسه و سيمان در امتداد كف حمام پر مي‌شود تا آب به راحتي از آن خارج گردد.
 
ح:  ماشينهاي ظرفشويي و رختشويي
      فاصله مركز لوله فاضلاب و لوله آبرساني تا زمين 60 الي 70 سانتيمتر است. حداقل قطر لوله فاضلاب اين ماشينها، 2 اينچ مي‌باشد. لوله‌هاي آب و فاضلاب، نبايد در پشت ماشين قرار گيرند، بلكه بايد در كنار ماشينهاي ياد شده واقع شوند.
 
خ:    آب‌خوري
 
  آب‌خوري نبايد در فضاي توالت و حمام نصب شود.
 
 دهانه خروج آب بايد چنان باشد كه آب را به طور مورب بيرون بريزد، به طوري كه آب پس از خروج روي دهانه باز نگردد. فاصله لوله فاضلاب و آب مصرفي تا زمين 50 سانتيمتر و قطر فاضلاب آن حداقل، 2 اينچ است.............


کلمات کلیدی مرتبط:
دانلود پروژه ,طراحی فنی معماری,اصول نصب ,جزییات ساختمانی ,نصب سرويسهاي بهداشتي ,طبقه‌بندي سرويسهاي بهداشتي ,
مقالات مرتبط در این دسته
پاورپوینت بررسی علم گرایی در معماری
دانلود پروژه بتن خود تراکم و ویژگی های آن (scc) در 106 اسلاید,پاورپوینت
دانلود پروژه اندودکاری در 63 اسلاید,پاورپوینت
دانلود پاورپوینت, سقف کناف ، عناصر و جزییات ساختمانی




:: بازدید از این مطلب : 138
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 18 مهر 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: