نوشته شده توسط : safa
پاورپوینت خانواده درمانی موری بوئن

تاریخ ایجاد 29/12/2017 12:00:00 ق.ظ    تعدادبرگ: 48 اسلاید   قیمت: 6000 تومان   حجم فایل: 555 kb  تعدادمشاهده  4  


 پاورپوینت خانواده درمانی موری بوئن
 
فهرست مطالب
 
مقدمه
هشت مفهوم نظری به هم پیوسته بوون
تفکیک خویشتن
مثلث ها
نظام عاطفی خانواده هسته ای
فرافکنی خانوادگی
گسلش عاطفی
فرایند انتقال چند نسلی
جایگاه همشیرها
واپس روی اجتماعی
تکنیک های درمانی
 
 
بوون مبدع نظریه نظام های خانواده است، خانواده را یک واحد عاطفی و شبکه ای از روابط در هم تنیده ای می پندارد که وقتی می توان آن را بهتر درک کرد که از چارچوب چند نسلی یا تاریخی آنرا تحلیل کرده باشیم. رویکرد نظری او و اقدامات درمانی همراه آن به مثابه پلی است، بین رویکردهای روان پویشی که بر رشد و تحول خویشتن، مباحث بین نسلی، و اهمیت گذشته تاکید می ورزند و رویکرد های مبتنی بر نظریه سیستم ها که توجه خود را به تکوین کنونی واحد خانواده و تعامل های آن در حال حاضر محدود می سازند.
 
بوون دریافت که بسیاری از مفاهیم روانکاوی به قدری فردی هستند که نمی توان به سادگی به زبان خانواده برگرداند. او معتقد بود که نیروی محرکه زیربنای بسیاری از رفتارهای بشر منبعث از فراز و نشیب های زندگی خانوادگی، همزمان میان اعضای خانواده بر سر دوری از هم و در عین حال با هم بودن است .
 
موری بوون از همان آغاز کار بالینی با بیماران اسکیزوفرنیایی و خانواده های آنها در کلینیک منینجر و همچنین در NIMH، بر اهمیت نظریه در پژوهش، اهداف آموزشی، و فراهم آوردن زمینه مقدماتی راهنما برای فعالیت های متخصص بالینی در خلال روان درمانی تاکید می کرد.
 
بوون بواسطه آموزش قبلی خود، علاقه مفرطی به تاکیدات فردگرایانه داشت. او در آغاز کار تحت نظر منینجر، برای درمان اشخاصی که در اثر بیماری های شدید بستری شده بودند، رویکردهای روانکاوی خلاقانه بکار می برد. او علاقه خاصی به تاثیر احتمالی همزیستی مادر و فرزند در شکل گیری اسکیزوفرنی داشت. بوون اظهار داشت که امکان دارد اسکیزوفرنی زاییده دلبستگی تکیه گاه حل نشده با مادری باشد که خودش ناپخته جلوه می کند و محتاج فرزند است تا نیازهای عاطفی خویش را ارضا کند، او به کار با مادر و فرزند، در کنار هم پرداخت. در این برنامه، مادران به همراه فرزندان اسکیزوفرنی شان در کلبه های موجود در محوطه کلینیک چند ماه در کنار هم زندگی می کند.
 
بوون دریافت شدت عاطفی تعامل مادر – فرزند نیرومندتر از آنی است که تصور می کرد. این شدت خصیصه کل روابط خانواده است. پدران و همشیرها نیز بعدها معلوم شد که نقشی کلیدی در ایجاد و تداوم مشکلات خانواده ایفا می کنند، چونکه دایماً میان مجموعه های مختلفی از اعضای خانواده ائتلاف های مثلثی شکل بوجود می آورد و از میان می رود. بوون توجه خود را معطوف به چیزی کرد که به نظام عاطفی خانواده مشهور بود.
 
طرح NIMHدر ۱۹۵۹ به پایان رسید. او در حین پالایش دائمی مفاهیمی که نخستین بار در دهه ۱۹۶۰ مطرح کرده بود، برنامه آموزشی برای خانواده درمانی تدارک دید و در ۱۹۷۸ کتاب «خانواده درمانی در کار بالینی» را منتشر ساخت. موری بوون که چهره ای شاخص در رشد و تحول خانواده درمانی است، تا زمان مرگش به سال ۱۹۹۰ همچنان یک نظریه پرداز اصلی باقی ماند.
 
و ...


کلمات کلیدی مرتبط:
, ,فهرست مطالب , ,مقدمه ,هشت مفهوم نظری به هم پیوسته بوون ,تفکیک خویشتن ,مثلث ها ,نظام عاطفی خانواده هسته ای ,فرافکنی خانوادگی ,گسلش عاطفی ,فرایند انتقال چند نسلی ,جایگاه همشیرها ,واپس روی اجتماعی ,تکنیک های درمانی , , ,بوون مبدع نظریه نظام های خانواده است، خانواده را یک واحد عاطفی و شبکه ای از روا,
مقالات مرتبط در این دسته
پاورپوینت نظریه نمونه گیری محرک ویلیام کی استیس
پاورپوینت تست شخصیتی پنج عاملی نئو
پاورپوینت تکنیک اعمال جراحی زنان
پاورپوینت بررسی تعادل عمومی والراس
پاورپوینت بررسی نظریه کوز
پاورپوینت نظریه ی شخصیت اریک فروم
پاورپوینت پیکار با بی سوادی
پاورپوینت بررسی رهبری و ارتباطات سازمانی -
پاورپوینت رفتار درمانی و تغییر و اصلاح رفتار
پاورپوینت نظریه مک کله لند درباره انگیزش
پاورپوینت بررسی نظریه بوروکراسی وبر
پاورپوینت تفکر (بخش 10 کارگاه کارآفرینی و تولید )
پاورپوینت عضلات نیمه تحتانی و بخش خلفی بدن انسان
پاورپوینت شناخت و درمان عارضه پیش ‌داوری
پاورپوینت بررسی ساختارهای پنج گانه هنری مینتزبرگ
پاورپوینت پارادایم
پاورپوینت بررسی مفهوم روانشناسی عمومی
افلاطون ، بیوگرافی و نظریات، پاورپوینت
کارن هورنای ، بیوگرافی و نظریات، پاورپوینت
پاورپوینت فیزیولوژی بافت عصبی




:: بازدید از این مطلب : 339
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 10 دی 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: