پاورپوینت بررسی و تحلیل برج خیارشور لندن - برج سوئیس ری لندن
نوشته شده توسط : safa
پاورپوینت بررسی و تحلیل برج خیارشور لندن - برج سوئیس ری لندن

تاریخ ایجاد 29/11/2017 12:00:00 ق.ظ    تعدادبرگ: 40 اسلاید بهمراه پلانها و تصاویر   قیمت: 6500 تومان     تعدادمشاهده  4  


امروزه در کارهای معماران بزرگ ملاحظه می شود که با استفاده از تکنولوژی، سعی در استفاده از عوامل طبیعی همچون آفتاب،باد، آب های زیر زمینی و گیلهان برای تنظیم شرایط محیطی ساختمان دارند. لذا در معماری جدید انها که به نام اکو- تک (اکولوژی+ تکنولوژی ) خوانده می شود، تکنولوزی در مقابل طبیعت قرار ندارد، بلکه در کنار و به موازات طبیعت برای بهره برداری هر چه بیشتر از امکانات محیطی و تامین آسایش انسان جای دارد. در کارهای اخیر معماران این سبک، همواره در کنار عکس های زیبای آنها، مقطعی از بنا وجود دارد که در آن نحوه استفاده از عوامل اقلیمی با کمک تجهیزاتی چون دودکش های هوا، آینه های منعکس کننده، پوسته های هوشمند، گلخانه ها، پله های شیشه ای و تبادل کننده های حرارتی نشان داده شده است. شکل خود ساختمان در مقطع نیز به زاویه تابش آفتاب و سرعت و جهت باد در فصول مختلف سال طراحی شده است.

 

فهرست مطالب
    موقعیت تبر سنت ماری ۳۰
    فرایند طراحی برج تبر سنت ماری ۳۰
    طراحی و ساخت
    پس از تکمیل
    پلان تبر سنت ماری۳۰
    نما
    مقطع
 
بخشی از مطلب
برج تبر سنت ماری ۳۰ لندن، در محل تالار بورس بالتیک سابق که در زمینه خرید و فروش کشتی در سطح جهانی فعالیت می‌کرد، قدبرافراشته است. طی بمبگذاری یک گروهک استقلال‌طلب ایرلند شمالی در تاریخ ۱۰ آوریل سال ۱۹۹۲ میلادی، صدمات بسیاری به تالار بورس بالتیک و چندین سازه مجاور آن وارد آمد. مدتی بعد پس از پایان یافتن جنجال‌های ناشی از این حادثه، مشاور حقوقی دولت انگلیس در زمینه آثار باستانی، مسئله بازسازی این ساختمان تاریخی مطرح کرد؛ چراکه علاوه بر اهمیت تالار بورس بالتیک در بازار جهانی معاملات کشتی، ساختمان آن نیز دارای ارزش تاریخی بسیاری بود.
به دنبال شروع بررسی‌ها توسط کارشناسان مرکز آثار باستانی انگلستان، از جبران ناپذیر بودن صدمات وارده به ساختمان تالار بورس بالتیک حکایت داشت؛ چراکه آسیب‌ها بیش از آن چیزی بود که در ابتدا تصور می‌شد و بازسازی آن غیرممکن به نظر می‌رسید. لکن تصمیم دولت مبنی بر عدم بازسازی این ساختمان، مخالفت بسیاری از معماران نامدار و نیز اهالی شهر لندن را به دنبال داشت.سرانجام اعتراضات عمومی راه به جایی نبرد و در سال ۱۹۹۵ میلادی، زمین محل استقرار تالار بورس بالتیک به آژانس املاک ترافالگار فروخته شد. پس از آن نیز بسیاری از سازه‌های باقیمانده در این مکان با دقت تخریب شدند، اما بخش داخلی این تالار و نمای آن، به امید بازسازی مجدد این بنا در آینده، تخریب نشدند. در نهایت اموال سالم باقیمانده و نجات یافته ازاین بنا به مبلغ ۸۰۰،۰۰۰ پوند فروخته شد.
در سال ۱۹۹۶ میلادی، آژانس املاک ترافالگار، طرحی تحت نام برج میلینیوم (هزاره) را ارائه نمود که یک ساختمان ۳۸۶ متری با مساحتی بالغ بر ۱۴۰،۰۰۰ مترمربع بود و از فضاهای متعدد اداری، آپارتمان‌ها، واحدهای تجاری، رستوران و باغ تشکیل می‌شد. لکن این طرح به دلیل عدم هماهنگی با ساختار سنتی شهر لندن و همچنین ایجاد وقفه در مسیرهای پروازی فرودگاه های لندن و لندن هیترو، اعتراض‌هایی را در پی داشت که به توقف آن منجر شد. بنابرین مدتی بعد، طرح تجدید نظر شده‌ای که با ارتفاع کمتری نسبت به برج میلینیوم طراحی شده بود، توسط شورای شهر لندن پذیرفته شد.
بالاترین گنبد پانورامای ساختمان جدید که با نام “لنز” شناخته می‌شد، گنبد شیشه‌ای نمادینی بود و بخشی از طبقه پایین تالار بورس بالتیک را که امروزه، بیشتر قسمت‌های آن در موزه دریایی ملی واقع در لندن نمایش داده می‌شود، تحت پوشش قرار می‌داد. این ساختمان به سبب فرم و طراحی خاص خود، حتی تا پیش از شروع فرآیند ساخت، با نام خیار شور (Gherkin) شناخته می‌شد.
فرایند طراحی برج تبر سنت ماری ۳۰:
در ۲۳ آگوست سال ۲۰۰۰ میلادی، جان پرسکات، معاون نخست وزیر، اجازه طراحی و ساخت ساختمانی بسیار بزرگتر از تالار بورس بالتیک را برای این مکان صادر نمود. این مکان از برخی جهات بخصوص بود؛ زیرا باید ساختمانی در آن ساخته میشد که در هیچ‌یک از خطوط دید قرار نگرفته باشد؛ یعنی بر اساس الزامات دستورالعمل‌های برنامه ریزی شهری لندن، ساختمان های جدید نباید چشم انداز گنبد سنت پل را که در برخی از نقاط اطراف لندن قابل مشاهده بود مسدود می‌کردند. علاوه بر این، این برج قرار بود در محل تالار بورس بالتیک قرار بگیرد که اهمیت آن را دوچندان می‌کرد.
در ابتدا طرح شامل بازسازی تالار بورس بالتیک بود. معماران GMW یک ساختمان مستطیل شکل جدید را طراحی نمودند که تالار بورس بازسازی شده قبلی را دربر می‌گرفت و شکل چهارگوش این سازه می توانست طرح طبقات بزرگی را که از نظر بانکها مطلوب بود ارائه دهد. اما در نهایت، تمامی کارشناسان پی به غیر قابل بازسازی بودن تالار بورس بالتیک بردند که منجر به پذسرش محدودیت‌های ساختمانی جدید برای سازه جدید شد.
 

 
مسئولان شهری پس از رایزنی‌های بسیار با معماران این سازه دریافتند، تنها ساختمانی می‌تواند از مقبولیت عام برخوردار باشد که اوج هنر معماری عصر مدرن را در ترکیب با ساختار سنتی لندن به تصویر بکشد. این امر سبب گردید که معماران آزادی بیشتری در طراحی ساختمان جدید داشته باشند و بدین ترتیب بود که دستورات محدودکننده قبلی، رنگ باختند و شرایط برای طراحی و ساخت یک ساختمان بزرگ لوکس و پول‌ساز، مهیا شد.
طراحی و ساخت برج تبر سنت ماری ۳۰:
 

 
برج تبر سنت ماری ۳۰ که توسط شرکت نورمن فاستر و شرکا با همکاری گروه آروپ طراحی شده بود، توسط شرکت ساخت و ساز سوئدی اسکانسکا ساخته شد و در دسامبر سال ۲۰۰۳ تکمیل گردید. اولین مستاجر این ساختمان برجسته، شرکت سوئیس ری، یک موسسه بیمه بازنشستگی بین‌المللی بود که این ساختمان را به عنوان دفتر مرکزی، جهت انجام کارهای مربوط به امور بیمه مشتریان انگلیسی اجاره کرد. همین امر سبب شد که برج تبر سنت ماری، بعدها با نام ساختمان سوئیس ری لندن شناخته شود. لکن این نام سوئیس ری لندن هیچگاه به طور رسمی برای این برج به کار گرفته نشد و خیارشور همچنان از محبوبیت بیشتری برخوردار بود.
برج تبر سنت ماری ۳۰ با بهره‌گیری از روش‌های مدرنی ساخته شده است که مصرف انرژی این برج عظیم را به میزانی حدود نصف موارد مشابه می‌رساند. در همین راستا، دریچه‌های موجود در هر طبقه، شش شفتی را ایجاد کرده‌اند که به عنوان یک سیستم تهویه طبیعی برای کل ساختمان عمل می‌کند. با این حال به عقیده برخی، این سیستم تهویه طبیعی، در تضاد با قوانین ایمنی حریق است. چراکه شفت‌ها باعث ایجاد یک پوششی دوجداره در اطراف برج می‌شوند و به هنگام وقوع حریق، هوای جریان یافته از طریق آنها، باعث گسترش هرچه بیشتر آتش می‌گردد. لکن طراحان این برج با پیش‌بینی یک سیستم اطفا حریق پیشرفته، این مشکل را برطرف نمودند.
استفاده از پوشش‌های دوجداره تا قبل از ساخت برج تبر سنت ماری ۳۰، تنها در ساخت منازل مسکونی رواج داشت؛ لکن به سبب نقش مثبت این سیستم در کاهش مصرف انرژی، شرکت نورمن فاستر و شرکا نیز در طراحی برج تبر سنت ماری ۳۰، آن را مورد استفاده قرار دادند. این شفت‌ها علاوه بر کاهش مصرف انرژی به سبب ساختار دو لایه خود، در طول تابستان، هوای گرم را از ساختمان خارج کرده و در زمستان، باعث ورود هوای گرم به آن می‌شوند. ضمن اینکه شفت‌های به کارگرفته شده در برج تبر سنت ماری ۳۰، به سبب ساخته شده از جنس شیشه، در نقش نورگیری طبیعی عمل می‌کنند.
روش های اولیه به کار گرفته شده برای کنترل نوسان‌های ناشی از جریان باد، سبب افزایش مقاومت و افزایش تعادل این سازه به وسیله دمپرهای (میراگر) تنظیم شده و فعال آن می‌شود. بر اساس طراحی آروپ، تبر سنت ماری ۳۰، یک ساختار محیطی کاملا مثلثی شکل دارد که باعث می‌شود این ساختمان بدون هیچگونه نیروی کمکی اضافی، بر جای خود استوار بایستد. با وجود شکل کلی منحنی شکل شیشه‌ای این سازه، تنها یک قطعه شیشه منحنی شکل در برج خیارشور لندن وجود دارد که در واقع همان پوشش لنزی شکل موجود در راس این برج است.
 
و.......


کلمات کلیدی مرتبط:
پاورپوینت ,بررسی و تحلیل ,برج خیارشور لندن ,برج سوئیس ری لندن ,موقعیت تبر سنت ماری ۳۰ ,فرایند طراحی برج تبر سنت ماری ۳۰ ,طراحی و ساخت ,پس از تکمیل ,پلان تبر سنت ماری۳۰ ,نما ,مقطع ,آثار نورمن فاستر, برج تبر سنت ماری 30, برج خیارشور, برج خیارشور نورمن فاستر, برج سوئیس ری لندن, برج هزاره, پاورپوین,
مقالات مرتبط در این دسته
پاورپوینت بررسی تاثیر هویت ایرانی بر معماری ایران
دانلود بررسی جایگاه شمایل ها در کلیساهای قرون وسطی ، پاورپوینت
دانلود بررسی معماری رنسانس ، پاورپوینت
دانلود بررسی معماری فولدینگ ، پاورپوینت
دانلود بررسی معماری معاصر ایران ، پاورپوینت
تاریخ معماری جهان , معماری هند پاورپوینت
پاورپوینت تاريخچه معماري ايران
دانلود پاورپوینت , معبد بوروبودور
دانلود پاورپوینت معبد پارتنون و معبد بوروبودور
دانلود پاورپوینت معماری دوره نو سنگی
دانلود پاورپوینت معماری ساسانی | 55 اسلاید
دانلود پاورپوینت معماری دوره پهلوی اول و دوم
تحقیق آشنایی با معماری جهان ، مجموعه تصویرهای تاریخ و تمدن معماری روم باستان
پاورپوینت هنر و معمارى تخت جمشيد
معماری اروپا در اوایل قرن20 -Abstraction in Early 20th Century European Architecture
دانلود پروژه پاورپوینت در مورد معماری بین النهرین
دانلود پروژه پاورپوینت درباره معماری گوتیک
پاورپوینت معماری ایران در طول تاریخ




:: برچسب‌ها: پاورپوینت ,بررسی و تحلیل ,برج خیارشور لندن ,برج سوئیس ری لندن ,موقعیت تبر سنت ماری ۳۰ ,فرایند طراحی برج تبر سنت ماری ۳۰ ,طراحی و ساخت ,پس از تکمیل ,پلان تبر سنت ماری۳۰ ,نما ,مقطع ,آثار نورمن فاستر, برج تبر سنت ماری 30, برج خیارشور, برج خیارشور نورمن فاستر, برج سوئیس ری لندن, برج هزاره, پاورپوین, ,
:: بازدید از این مطلب : 483
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 9 آذر 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: